Тест на міцність OPPO Find X виявив недолік смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після недавньої перевірки на міцність безрамкового Vivo Nex S відеоблогер Зак Нільсон взявся за тестування OPPO Find X. На сьогоднішній день це володар найтонших рамок серед всіх смартфонів на ринку. Його екран займає 93,8% площі передньої сторони. Для цього виробник реалізував в пристрої висувну конструкцію з камерами. Автор YouTube-каналу JerryRigEverything з’ясував, наскільки надійно таке рішення.

Через висувну конструкцію OPPO Find X багатьох цікавило питання безпечності. У OPPO запевняють , що механізм розрахований на 5 років використання. В ході огляду Зак Нільсон відразу ж зазначив, що висувна частина у відкритому стані гойдається з боку в бік. Крім того, її можна дістати з корпусу, підчепивши нігтем.

У плані стійкості до подряпин OPPO Find X нічим не відрізняється від будь-якого іншого флагмана на ринку. Скло спереду і ззаду добре протистоїть пошкоджень, а ось металеву раму легко подряпати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Випробування на міцність смартфон не пройшов. При згинанні у нього тріснуло скло з обох сторін і пошкодився дисплей. Втім, користуватися пристроєм все ще можна було. Ймовірно, що тендітна конструкція є платою за висувну систему камер і практично повну Безрамковий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.