Categories: Смартфони

Tesla створила найтехнологічніший в світі смартфон

Share

Видання GizChina виклало в мережу фотографію компонентів для нового смартфона компанії Tesla, який повинен стати першим в своєму класі. За даними джерела, мобільний пристрій стане найбільш технологічним в світі телефоном, який кращий Samsung Galaxy S9 і будь-якого іншого гаджета на ринку. На знімку можна розглянути зовнішній вигляд лицьової і тильної частин корпусу, причому на останній, швидше за все, буде перебувати світиться логотип виробника.

Майбутня новинка носить кодову назву Tesla Quadra. Лицьова частина має величезний екраном, який займає 96% площі на лицьовій частині, тоді як виріз у верхній частині має зовсім скромні габарити. Рамки мінімальні, особливо в порівнянні з iPhone X. Що стосується тильної кришки, то на ній є подвійна основна камера з горизонтальним розташуванням модулів, а також ряд вирізів для якихось модулів, або ж вставок іншого матеріалу.

Сканера відбитків пальців в першому смартфоні компанії Tesla немає, а це означає, що він вбудований в дисплей мобільного пристрою. На жаль, ніяких інших подробиць про цей телефон зараз немає. Можна лише припустити, що апарат отримає передовий на момент свого виходу на ринок процесор від компанії Qualcomm, а працювати буде на базі операційної системи Android. Залишається вірити, що американський виробник електромобілів дійсно випустить на ринок свій перший смартфон, слідом за яким послідують і нові моделі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Teslaукр
  • Останні записи

    Новий iPhone SE представлять у 2025 році

    Журналіст The Information Уейн Ма розкрив терміни випуску нового бюджетного iPhone. За словами інсайдера, Apple…

    19.05.2024

    Небезпечний вірус заражає Windows XP і Windows 2000 відразу після увімкнення

    Недавній експеримент продемонстрував, наскільки вразлива стара класична операційна система Windows при підключенні до Інтернету. Буквально…

    19.05.2024

    Ще дві людини готові протестувати чіп від Neuralink 

    Як повідомляє ABC News, У найближчі місяці Neural Link готується пересадити свій інтерфейс мозок-комп'ютер (BCI)…

    19.05.2024

    Android-смартфони в ціновій категорії 500 доларів зростуть у ціні

    У мережі знову з'явилася інформація про те, що Android-смартфони подорожчають. Причиною цього є перехід на…

    19.05.2024

    Власники нових iPad Pro скаржаться на дисплеї

    Сервіс мікроблогів X і Reddit отримали безліч повідомлень від перших користувачів нового iPad Pro M4,…

    19.05.2024

    Нова версія Mac Studio для Mac Pro буде доступна не раніше середини 2025 року

    За словами Марка Гурмана з Bloomberg, Apple не буде оновлювати Mac Studio і Mac Pro…

    19.05.2024