Компанія Corning представила найміцніше в світі скло для смартфонів – відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основний постачальник скла для смартфонів – фірма Corning анонсувала нове покоління Gorilla Glass, здатне пережити до 15 падінь.

«Користувачі все частіше покладаються на свої смартфони і стають залежними від них. Разом з цим зростає і ймовірність їх розбити. Зараз, як ніколи раніше, критично важливо захистити їх від пошкоджень при падінні. Скло Gorilla Glass 6 було спроектовано так, щоб смартфон міг витримати падіння з більшої висоти, але що ще важливіше, пережити кілька падінь », – повідомив засновник компанії Джон Бейн.

Недавнє дослідження компанії Toluna підтвердило, що користувачі кидають свої смартфони близько 7 разів на рік. Висота кожного падіння – близько одного метра. Саме на ці значення орієнтувалася компанія Corning, інженери якої створили новий матеріал, що підвищує міцність скла. Судячи з лабораторними тестами, Gorilla Glass 6 може витримати до 15 падінь з висоти в один метр. Це в два рази більше результату попереднього покоління.

Оновлене скло поки ніде не використовується і, швидше за все, з’явиться в нових смартфонах протягом декількох наступних місяців. У пристроях Apple воно з’явиться тільки в наступному році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.