Microsoft здалася і переходить на Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через рік після заяви про припинення підтримки Windows Phone стало відомо, що Microsoft розробляє власний Android-телефон. Про це повідомляє Windows Latest.

Раніше представники Microsoft звинувачували в провалі Windows Phone як компанію Apple, так і інших Android-виробників. Однак корпорація Білла Гейтса не припиняла випускати програмні продукти і адаптувати їх під конкуруючі операційні системи. Наприклад, пакет Microsoft Office є одним з кращих наборів робочих додатків для смартфонів та інших видів гаджетів.

На початку липня 2018 року стало відомо про те, що Microsoft веде розробку складного двохдисплейного смартфона серії Surface Phone. Проект отримав назву Andromeda. Швидше за все, такий гаджет буде представлений в 2019 році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але, можливо, це не єдиний смартфон, над створенням якого працює Microsoft. Нещодавно в мережу потрапило листування одного із співробітників компанії. Людина, яка побажала залишитися невідомою, запевняє, що інженери підрозділу Windows Phone розробляють новий мобільний телефон, який буде працювати під управлінням Android.

Нова серія смартфонів буде випускатися під власним брендом Microsoft. На жаль, це вся відома поки інформація. Деталей про те, на якій стадії знаходиться розробка, коли приблизно буде представлено пристрій і яка буде його орієнтовна вартість, не надходило.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.