Samsung перенесе проривну технологію 2018 року на доступні смартфони

Samsung Electronics готується до широкого поширення технології суміщення сканера відбитків пальців з дисплеєм, розповів інсайдер Ice Universe. За його словами, інноваційна функція з’явиться не тільки у флагманських смартфонах, але і в апаратах середньої цінової категорії.

Galaxy A8 2019

Одним з найбільш вірогідних кандидатів на оснащення дисплейним сканером відбитків, стверджує Ice Universe, є Galaxy A8 2019 модельного року. Подальше нововведення зможе звести смартфон в один ранг з флагманськими пристроями, підвищивши його привабливість.

Дисплейний сканер відбитків

З чуток, за дактилоскопію в майбутніх смартфонах Samsung буде відповідати ультразвукове рішення Qualcomm. Архітектурно воно відрізняється від тієї технології, яку в своїх смартфонах використовує Vivo, забезпечуючи більш високу точність і швидкість розпізнавання візерунка на пальцях.

Спочатку вважалося, що першим смартфоном Samsung з дисплейним сканером відбитків стане Galaxy Note 9. З чуток, вендор відчував кілька прототипів майбутнього фаблет з вбудованим в екран дактилоскопічний сенсором, але залишився незадоволений його роботою і був змушений відкласти реліз нововведення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.