Все, що відомо про Samsung Galaxy S10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy Note 9 ще не вийшов, а мережа вже повна чуток про те, якими будуть нові смартфони Samsung – Galaxy S10. Портал PhoneArena зібрала всю відому інформацію.

Швидше за все, в 2019 році Samsung представить одразу три версії флагманського смартфона.

Базова модель Galaxy S10 отримала кодове ім’я «Beyond 0». Відмінні риси:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • дисплей з діагоналлю 5,8 дюймів;
  • сканер відбитків пальців на бічній грані;
  • одна основна і одна селфі-камера.

Збільшена модель Samsung Galaxy S10, також відома як «Beyond 1»:

  • Infinity-дисплей з діагоналлю 6,1 дюйма і округленими гранями;
  • вбудований в екран сканер відбитків пальців;
  • одна селфі-камера і два об’єктива на задній панелі – звичайний і теле.

Galaxy S10 + або «Beyond 2»:

  • Infinity-дисплей з діагоналлю 6,44 дюйма;
  • подекранний дактилоскопічний датчик;
  • п’ять камер: дві на передній і три – звичайних, теле і широкоугольна – на задній панелі.

Дизайн

Швидше за все, Samsung залишиться вірна собі, тому відмінності в зовнішньому вигляді моделей Galaxy S9 і Galaxy S10 будуть не значні. Можливо, зміниться співвідношення площі екрану до корпусу смартфона. Флагман Samsung 2018 роки вже перевершує за цим параметром iPhone X.

Багато Android-виробники знайшли спосіб прибрати сканер відбитків пальців з фронтальній панелі під екран або на бічну грань. Ймовірно, Samsung скористається розробками, представленими в смартфонах Sony Xperia Z5 і Vivo, і спробує перемістити дактилоскопічний датчик з задньої панелі.

Для забезпечення надійності і підвищеної зносостійкості всі три флагмана отримають захист від попадання вологи і пилу за стандартом IP68.

Дисплей

Згідно з чутками, базова версія Samsung Galaxy S10 отримає Super AMOLED-екран стандарту FHD + або QHD + зі співвідношенням сторін 18:9 і діагоналлю 5,8 дюйма.

Старша модель Galaxy S10 буде оснащена QHD + Super AMOLED-дисплеєм з діагоналлю 6,1 дюйма і закругленими гранями. Аналогічний екран, але більшого розміру, дістанеться і Samsung Galaxy S10 +.

Технічні характеристики

Смартфони Samsung Galaxy, призначені для американського ринку, традиційно будуть працювати під управлінням чіпсетів Qualcomm. Всім іншим дістанеться фірмовий процесор Samsung Exynos.

З усього модельного ряду Qualcomm перевагу, ймовірно, буде віддано Snapdragon 855, який може посперечатися з чіпсетом A11 Bionic по продуктивності. У недавньому бенчмарк-тесті йому вдалося набрати 3033 бали при одноядерному і 10992 бали при багатоядерному тестуванні.

Процесор Exynos 9820 буде оснащений блоком GPU і графічним модулем ARM Mali G76.

Старші версії Galaxy S10 вийдуть в комплектаціях з 6 і 8 ГБ, а базова S10 отримає 4 і 6 ГБ оперативної пам’яті.

Користувачі зможуть вибрати бажаний розмір вбудованого сховища: 64 ГБ, 128 ГБ або 256 ГБ. Від дискового простору в 512 ГБ, по всій видимості, було вирішено відмовитися. Всі три моделі будуть оснащені слотами для microSD-карт пам’яті.

Ціна і дата виходу

Базова версія Galaxy S10 буде коштувати близько 600-650 доларів. Стандартна модель з 6,1-дюймовим екраном – починаючи від 749 доларів. Ціни на S10 + розташуються в діапазоні від 849 до 1000 доларів. Таким чином, Samsung може закрити відразу кілька сегментів ринку.

Можливо, презентація нових моделей буде традиційно призначена на MWC 2019 року, яка пройде з 25 по 28 лютого. Однак існує версія, що три нових Samsung Galaxy будуть представлені на спеціальному заході 24 лютого 2019 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.