Samsung Galaxy Note 9 з новим пером S Pen на офіційному зображенні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Видання Slashleaks опублікувало фотографію офіційного постера Galaxy Note 9, який готується до прем’єри смартфона в серпні. Знімок підтвердив наявність 3.5-міліметрового роз’єму для навушників і електронного пера S Pen нового покоління.

На фотографії смартфон виконаний в синьому кольорі корпусу, а стилус S Pen, розташований на дисплеї, має золоте забарвлення з синьою кнопкою на кінці:

Galaxy Note 9

Згідно інформації раніше, S Pen для Galaxy Note 9 отримав підтримку Bluetooth з невластивими для такого аксесуара можливостями: наприклад, його можна використовувати для дистанційного керування камерою, музичними програвачами та іншими додатками.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Флагманський Note 9 оснащений процесором Exynos 9810 або Snapdragon 845 (як у Galaxy S9 і S9 +), 6 ГБ оперативної пам’яті, 128-гігабайтним накопичувачем і подвійною камерою. Крім того, за чутками, Samsung перенесла сканер відбитків пальців з задньої частини пристрою під дисплей. Ємність акумулятора – 3850 мАг.

Презентація смартфона відбудеться 9 серпня під час щорічного заходу «Unpacked» в Нью-Йорку. Разом з ним може бути представлений новий планшет Galaxy Tab 4.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.