Власники OnePlus 6 зіткнулися з неприємною проблемою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сайті Reddit почали з’являтися обурені повідомлення власників нового флагмана OnePlus 6. Він став самим найшвидшим смартфоном компанії і розійшовся тиражем в один мільйон примірників всього за 22 дня. Багато з невдоволенням поставилися до відмови від металевого корпусу на користь менш практичного скляного. Схоже, що побоювання користувачів щодо його міцності були небезпідставні.

Уже кілька власників OnePlus 6 повідомили про те, що у них без будь-якої причини тріснула скляна задня кришка. Відбувалося це в пристроях різних кольорів, але у всіх випадках розташування тріщини одне – біля кнопок регулювання гучності.

OnePlus 6OnePlus 6 користувача Southernboyj

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нижче – повідомлення користувача під ніком Southernboyj:

Гей, хлопці, просто цікавий пост. Я думаю, що скляна кришка OnePlus 6 вельми тендітна. У мене був цей телефон з моменту запуску, і з самого першого дня він був у чохлі OnePlus Sandstone.

Я часто виймаю його з чохла, щоб почистити. Якимось чином за останні 24 години заднє скло тріснуло. Він не падав і нічого йому не загрожувало. Була неділя, тому я перебував майже весь день вдома.

Тут я знайшов ще один пост, в якому скло тріснуло в тому ж місці (біля кнопки регулювання гучності). Цікаво, це якийсь недолік конструкції?

OnePlus 6OnePlus 6 користувача Just_a_Barrel

Пост від користувача Just_a_Barrel з аналогічною проблемою:

Привіт всім, я отримав свій телефон в п’ятницю разом з нейлоновим чохлом, і з тих пір він мені подобався. Я помістив телефон в чохол і не діставав до сьогоднішнього дня.

Я хотів показати задню скляну кришку, але коли я витягнув телефон, то виявив велику тріщину.

Я думав, що нейлонового чохла буде досить, щоб захистити телефон від цього, але виявилося, що ні.

Хто-небудь знає, що я можу зробити? Я знаю, що гарантія поширюється тільки на дефекти, так що це не варіант. Чи може сервісний центр замінити задню кришку?

OnePlus 6OnePlus 6 користувача Kannahayabusa12

Історія ще одного «щасливого» володаря OnePlus 6 під ніком Kannahayabusa12:

У мене ТОЧНО така ж тріщина в ТОЧНО такому ж місці. Ніколи не кидав його і завжди використовував дерев’яний чохол, який купив з пристроєм. Можливо це невдала партія?

Компанія OnePlus поки ніяк не прокоментувала ситуацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.