Представлена ​​нова версія «вбивці флагманів» OnePlus 6

Китайська компанія OnePlus представила нову версію свого флагманського смартфона OnePlus 6. Найближчим часом до вже доступним версіями в матовому і глянсовому чорному, білому і спеціальному виданню Marvel Avengers, стане доступна варіація в яскраво-червоному корпусі.

За словами виробника, рішення про випуск червоного OnePlus 6 послідувало на хвилі успіху смартфона OnePlus 5T в кольорі Lava Red (лавово-червоний). Перед тим як вибрати кінцевий результат, Amber Red (червоний бурштин) були перебрані «сотні» відтінків.

Версія OnePlus 6 Red пропонується з 8 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті за ціною, аналогічною іншим варіаціям OnePlus 6. Продажі почнуться на стартувала тижня.

Основні параметри OnePlus 6 Red збереглися. Нагадаємо, OnePlus 6 оснащується 6,28-дюймовим Optic AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD + (2280 x 1080 пікселів) і співвідношенням сторін 19: 9. Основна камера отримала модулі на 16 і 20 Мп, фронтальна камера – на 16 Мп. Передбачена функція розблокування по обличчю користувача.

Апаратної основою став топовий процесор Qualcomm Snapdragon 845, 6 або 8 оперативної і 64, 128 або 256 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. Акумулятор має ємністю 3300 мАг з швидкою зарядкою Dash Charge. Задня панель скляна, на ній розташований сканер відбитків пальців, є можливість бездротової зарядки. Смартфон працює під операційною системою Android 8.1 Oreo з оболонкою OxygenOS 5.1.

Джерело: ferra.ru

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.