Для переходу з Android користувачі вибирають великі і дешеві iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітична компанія Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) поділилася з MacRumors звітом, в якому розповідається, які смартфони Apple вважають купити за краще колишні користувачі Android.

CIRP опитала дві тисячі американських клієнтів Apple, які купили iPhone в другому фінансовому кварталі 2018 року, він закінчився 31 березня. Аналітики з’ясували, що 15-20% покупців iPhone переходять з Android-пристроїв. В основному вони купують iPhone 8/8 Plus і iPhone 7 / 7Plus. Найчастіше колишні користувачі Android купують Plus-моделі. Дослідники пов’язують це з тим, що виробники Android-пристроїв давно використовують великі екрани.

У порівнянні з нинішніми власниками iPhone, колишні користувачі смартфонів на Android, частіше купують старі і дешеві моделі. Ймовірно, це відбувається тому, що поточні власники iPhone переходять на нові моделі, а користувачі Android хочуть почати з більш дешевих смартфонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ця тенденція помітна, якщо розглянути графік продажів iPhone SE і iPhone X. Найдешевший смартфон Apple в два рази популярніший у колишніх власників Android-пристроїв, в той час як «десятка» користується підвищеним попитом у користувачів iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.