Categories: Смартфони

Apple зробила iOS 12 доступною для всіх користувачів

Share

Компанія Apple представила бета-версію iOS 12 ще 4 червня, але доступна вона була тільки для розробників. Сьогодні ж можливість протестувати оновлену прошивку для свого айфона з’явилася у всіх бажаючих. Однією з ключових особливостей нової версії iOS стало значне збільшення швидкодії навіть на старих гаджетах Apple.

Щоб оновити свій пристрій, досить зареєструвати свій Apple ID на офіційному сайті і отримати докладну інструкцію по переходу на публічну бета-версію нової ОС.

Основна перевага iOS 12 в порівнянні з попередньою версією – збільшене швидкодія, особливо на старих смартфонах і планшетах. Крім того, з новою функцією Screen Time користувачі зможуть менше часу проводити з гаджетом – вона надає звіт про час, проведений в кожному додатку і навіть обмежувати час використання кожного з них.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зазнала змін і система повідомлень: тепер їх можна групувати і відключити звук з екрану блокування. Також значно розширилася функціональність режиму “Не турбувати” – це допоможе менше відволікатися на непотрібні повідомлення в задані годинни – наприклад, вночі або протягом робочого дня.

Не менш важливе нововведення – можливість проведення групових відеодзвінків в FaceTime. iOS 12 підтримує групові відеодзвінки за участю до 32 чоловік. Фотогалерея отримала контекстний пошук і систему рекомендацій по публікації певних фотографій в соціальних мережах, а голосові замітки – функцію швидкого перемотування і інтеграцію з хмарним сховищем iCloud.

Любителі соціальних мереж і месенджерів отримали цілий ряд анімованих смайліковAnimoji, а власники iPhone X – можливість створення унікального аватара для iMessage та FaceTime.

Офіційний реліз iOS 12 для всіх підтримуваних пристроїв очікується у вересні 2018 року, одночасно з презентацією нових моделей iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: iOS 12укр
  • Останні записи

    Камера iPhone 16 Pro отримає п’ять основних оновлень, включаючи 6-кратний телеоб’єктив

    Майбутній випуск висококласних флагманів Apple, iPhone 16 Pro і 16 Pro Max, викликає значний ажіотаж,…

    29.04.2024

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024