Apple зробила iOS 12 доступною для всіх користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple представила бета-версію iOS 12 ще 4 червня, але доступна вона була тільки для розробників. Сьогодні ж можливість протестувати оновлену прошивку для свого айфона з’явилася у всіх бажаючих. Однією з ключових особливостей нової версії iOS стало значне збільшення швидкодії навіть на старих гаджетах Apple.

Щоб оновити свій пристрій, досить зареєструвати свій Apple ID на офіційному сайті і отримати докладну інструкцію по переходу на публічну бета-версію нової ОС.

Iphone X

Основна перевага iOS 12 в порівнянні з попередньою версією – збільшене швидкодія, особливо на старих смартфонах і планшетах. Крім того, з новою функцією Screen Time користувачі зможуть менше часу проводити з гаджетом – вона надає звіт про час, проведений в кожному додатку і навіть обмежувати час використання кожного з них.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зазнала змін і система повідомлень: тепер їх можна групувати і відключити звук з екрану блокування. Також значно розширилася функціональність режиму “Не турбувати” – це допоможе менше відволікатися на непотрібні повідомлення в задані годинни – наприклад, вночі або протягом робочого дня.

iOS 12 beta

Не менш важливе нововведення – можливість проведення групових відеодзвінків в FaceTime. iOS 12 підтримує групові відеодзвінки за участю до 32 чоловік. Фотогалерея отримала контекстний пошук і систему рекомендацій по публікації певних фотографій в соціальних мережах, а голосові замітки – функцію швидкого перемотування і інтеграцію з хмарним сховищем iCloud.

Любителі соціальних мереж і месенджерів отримали цілий ряд анімованих смайліковAnimoji, а власники iPhone X – можливість створення унікального аватара для iMessage та FaceTime.

Офіційний реліз iOS 12 для всіх підтримуваних пристроїв очікується у вересні 2018 року, одночасно з презентацією нових моделей iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.