Можливо, ви неправильно заряджали свій iPhone весь цей час

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато користувачів iPhone бувають недостатньо акуратні при підключенні зарядного кабелю до Lightning-роз’єму, що нерідко призводить до пошкоджень останнього. Про це Кріс Матишчік, колумніст видання ZDNet, дізнався від співробітників Genius Bar , куди він звернувся зі скаргою на поломку вбудованого в смартфон коннектора.

Перестав заряджатися iPhone

За словами журналіста, вперше він зіткнувся з виходом роз’єму з ладу кілька місяців тому, помітивши, що його iPhone міг несподівано перестати заряджатися незалежно від будь-яких факторів. В результаті проведеної співробітниками Genius Bar діагностики він дізнався, що причиною цього, ймовірно, стало контакт коннектора з вологою.

Наступний iPhone Матишчіка також перестав заряджатися через кілька місяців експлуатації. Звернувшись в Apple Store повторно, він дізнався, що всьому виною його власна недбалість.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як правильно заряджати iPhone

«Проблема в вашій агресивності [при підключенні кабелю до смартфону], – відверто заявив співробітник Genius Bar, який проводив діагностику. – Ви просто пошкодили нутрощі роз’єму, який не призначений для грубої сили. Просто розташуйте штекер на краю роз’єму і акуратно вставте його ».

Провівши заміну пошкодженого компонента, майстер зажадав від журналіста кілька разів при ньому відрепетирувати підключення iPhone до зарядного кабелю. За його словами, дбайливе поводження з пристроєм може значно продовжити термін його безпроблемної експлуатації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.