Постачальники впевнені, що iPhone X Plus стане найбільш продаваним смартфоном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Корейське видання TheBell опублікувало звіт від постачальників комплектуючих для iPhone 2018 року випуску. Близькі до компанії джерело підтвердили плани Apple випустити великий 6,46-дюймовий iPhone X Plus.

Більш того, враховуючи, що габарити iPhone X Plus за рахунок безрамкового дизайну не перевищуватимуть iPhone 8 Plus, у нового флагмана є всі шанси стати найпопулярнішим смартфоном компанії.

Прогнози постачальників підтверджуються і кількістю дисплеїв, які Apple замовила у виробників: 45 млн матриць діагоналлю 6,46 дюймів, 25 млн матриць для оновленого iPhone X з екраном 5,8 дюймів і 30 млн LCD-панелей для бюджетного iPhone з екраном в 6,1 дюйма (по факту – 6,04 “).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Постачальники комплектуючих впевнені, що в цьому році Apple планує максимально задовольнити попит і мінімізувати затримки поставок після старту продажів.

Не виключено і зміна цінової політики на всю лінійку нових iPhone. Оновлений iPhone X може подешевшати до $ 899, iPhone X Plus буде стартувати з цінника в $ 999, а iPhone з LCD-дисплеєм в базовій версії обійдеться в $700.

Джерело:  iphones.ru

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.