LG готує свій перший смартфон на Android One

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Популярний ресурс XDA-Developers розповів, що компанія LG готує свій перший смартфон в рамках програми «Android One».

Реклама

Інформацію знайшли в початкових файлах ядра ще одного неанонсованого смартфона LG Stylo 4 . Згідно витоку, новинку повинні оснастити 5.5-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD + і співвідношенням сторін 18: 9. За роботу пристрою буде відповідати чіп Snapdragon 450 і 2/3 ГБ оперативної пам’яті. З особливостей в смартфоні буде батарея на 3000 мАч з швидкою зарядкою QC 3.0, виділений ЦАП HiFi ES9218P, порт USB Type-C, NFC-модуль для безконтактних платежів Google Pay і «чистий» Android 8.1 Oreo.

Смартфон повинні представити найближчим часом. За словами XDA-Developers, його продаватимуть ексклюзивно в США у оператора T-Mobile. На жаль, поки невідомо, чи з’явиться девайс на глобальному ринку.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело XDA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: