Apple знайшла спосіб переманити Android-користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Apple знайшла спосіб переманити Android-користувачів.

Компанія знайшла спосіб залучити абсолютно всіх власників смартфонів

Смартфони Apple не потребують додаткової реклами і незважаючи на високі ціни, успішно продаючи свої девайси.

Відомо, що iPhone — це один з найбільш дорогих смартфонів, доступних в магазинах, але Apple, швидше за все, не може скаржитися на їх продаж. Приміром, дорогий iPhone X був найпопулярнішим смартфонів у першому кварталі продажу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Швидше за все, Apple покаже нам цілих три нових смартфона вже цієї осені. Згідно ж Apple, найбільшим хітом продажів повинен бути дешевий iPhone, який є наступником iPhone 8 і оснащений ЖК-екраном. Це випливає з інформації, яка дійшла до Wall Street Journal.

Згідно сайту, більше половини панелей, замовлених гігантом з Купертіно, саме РК-екрани.

У будь-якому випадку, це ще один доказ того, що Apple хоче бути присутнім на ринку більш дешевих пристроїв і нам дуже цікаво, як компанія впорається з цим завданням. У теорії “дешевий iPhone” є відмінною ідеєю, тому що низька ціна в поєднанні з силою бренду може принести фантастичні результати продажів, але, як зазвичай, таку ініціативу перевірить ринок.

Нагадаємо, що нові смартфони від Apple планує здешевити нові моделі iPhone за рахунок LCD-екранів.

Запланований раніше перехід на екрани OLED відкладався із-за низького попиту на дорогі моделі. Тому корпорація Apple розробила для нових моделей iPhone більш дешеві LCD-екрани. Таким чином керівництво компанії планують збільшити низький попит на iPhone X з-за його високої ціни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.