Названо смартфони Xiaomi, які розкуповують з рекордною швидкістю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Колись давно китайська корпорація Xiaomi випускала смартфони тільки з середньої цінової категорії, проте багато років тому все змінилося.

Зараз на ринку можна зустріти її мобільні пристрої з найрізноманітнішими цінниками, починаючи від менш ніж $ 100 і закінчуючи майже $ 900 за преміум-версії флагманів.

Аналітики популярного китайського порталу cnBeta підрахували, які смартфони під брендом даного виробника користуються найбільшим попитом серед покупців. Експерти впевнені, що Xiaomi випускає смартфони в рамках п’яти різних цінових категорій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У найдоступнішу входять Redmi 5, 5A, Note 5A , в більш просунуту – Redmi 5 Plus, Note 5 , в середню – Mi Max 2, Mi5c, Mi5X, Mi A1 , в предфлагманскую – Mi 6, Mi Note 3 , а флагманами є всі моделі з лінійки Mi Mix .

Вдалося з’ясувати, що в першому кварталі 2018 року, тобто в тимчасовій період з січня по березень включно, середня вартість телефонів під фірмовим китайським брендом була на рівні 120-140 $.

Як показує практика, найбільшим попитом з боку покупців в 2018 році користуються модулі з двох найбільш доступних за ціною категорій мобільних пристроїв, в які входять моделі Redmi 5, 5A і Note 5A , а також Redmi 5 Plus і Note 5 .

Вони розійшлися за перші три місяці нинішнього року тиражем в 22 млн штук. Для порівняння, телефони з трьох інших категорій були продані в кількості близько 5,5 млн, тобто цифра в чотири рази менше.Ось і виходить, що найбільшим попитом серед покупців користуються найдоступніші за ціною моделі мобільних пристроїв, що володіють передовим технічним оснащенням за мінімальні суми грошей.

В цьому немає нічого дивного, тому як більшість людей в світі не хоче платити за смартфони занадто багато грошей, а представники модельних рядів Redmi і Redmi Note ідеально задовольняють вимоги таких покупців, надаючи їм спектр всіх необхідних можливостей за невелику плату, особливо на тлі телефонів від Samsung, Sony і LG.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.