ASUS ZenFone Ares з 8 ГБ оперативної пам’яті оцінили в $ 333

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Без будь-яких анонсів і презентацій компанія ASUS випустила на Тайвані смартфон ZenFone Ares. Новинка отримала 5,7-дюймовий AMOLED-дисплей з традиційним співвідношенням сторін 16:9, потужний процесор Snapdragon, 8 ГБ оперативної пам’яті і просунуту аудіоначинку.

ASUS ZenFone Ares

Зовні і в плані технічних характеристик ZenFone Ares нагадує торішній ZenFone AR  – смартфон з підтримкою технологій Google Tango і Daydream для роботи з віртуальної і доповненої реальності. Нова модель також працює з AR і VR завдяки Google ARCore.

Смартфон оснастили 5,7-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2560х1440 пікселів. Екран підтримує фірмову технологію Tru2life для поліпшення видимості на сонці. Також вся передня панель має спеціальне водовідштовхувальне покриття.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За продуктивність відповідає все ще актуальний чотирьохядерний процесор Snapdragon 821, що працює в парі з 8 ГБ оперативної пам’яті. Для зберігання даних передбачено накопичувач на 128 ГБ типу UFS 2.0. Основна камера має здатність 23 Мп і підтримує фірмову технологію PixelMaster 3.0. Вбудований акумулятор на 3 300 мАг який можна швидко зарядити через Quick Charge 3.0.

ASUS ZenFone Ares

ZenFone Ares оснащений 3,5-мм роз’ємом для підключення навушників і підтримує технологію DTS для забезпечення об’ємного 7.1-канального звучання. Також смартфон оснащений аудіодекодерами SonicMaster 3.0 Hi-Res Audio 384 КГц.

На Тайвані новий ZenFone Ares продається за ціною близько $ 333. Про доступність в інших регіонах поки нічого не повідомляється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.