Розкритий головний секрет смартфона Samsung Galaxy Note 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Буквально кілька днів тому інсайдери виклали в мережу фотографії захисних чохлів для смартфона Samsung Galaxy Note 9, причому відразу від декількох виробників. У підсумку, вдалося виявити один загадковий елемент на корпусі, про призначення якого ніхто нічого не знав. Сьогодні, 15 червня 2018 року, цей головний секрет мобільного пристрою був розкритий, а зробили це профільні джерела, які близькі до виробництва смартфона.

Якщо тримати телефон в руці екраном до очей, то на одному з торців корпусу можна виявити четверту кнопку. Перші три зараз можна зустріти в Galaxy Note 8. Одна з них відповідає за управління живленням (блокування, розблокування, включення, виключення і т.д.), друга представляє з себе гойдалку регулювання гучності, а ось третя служить для запуску голосового помічника Bixby, який таким чином можна включити без використання екрану телефону.

Як вдалося з’ясувати сьогодні, секретна кнопка Samsung Galaxy Note 9 виявиться призначена для скріншотів, тобто при натисканні на неї можна буде робити знімки екрану. Буде потрібно одноразове натискання. На нововведення це, звичайно, не тягне, однак зайвої така функція точно не буде. Втім, у неї буде і ще одне призначення, яке багато хто може порахувати набагато більш корисним. З її допомогою власники телефону зможуть управляти затвором камери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дворазове натискання на четверту кнопку запустить додаток «Камера». Коли запущена ця програма, камера почне зчитувати натискання на кнопку. З її допомогою, коли телефон знаходиться в горизонтальному режимі, можна буде робити фотографії або вмикати / вимикати запис відео. Для цього буде потрібно здійснювати одноразові натискання. Тривале її утримання дозволить автоматично сфокусуватися на певних об’єктах.

Смартфон Samsung Galaxy Note 9 буде представлений публіці досить скоро – вже в першій половині серпня. Апарат отримає 8-ядерний процесор Exynos 9810 в модифікації для Європи і України, тоді як громадяни США і Китаю зможуть придбати цей апарат лише у версії з чіпом Snapdragon 845. Точно такі ж компоненти зараз використовуються в Galaxy S9, тому працювати швидше новий флагман південнокорейської корпорації не повинен.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.