«Дешевий» iPhone з ЖК-дисплеєм вийде раніше інших моделей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними аналітика Джуна Чжан з компанії «Розенблатт», Apple почала виробництво неанонсованого iPhone з ЖК-дисплеєм на місяць раніше, ніж планувалося. Дата презентації пристрою залишилася невідома – можливо, він буде представлений раніше двох інших моделей.

Аналітик прогнозує, що «недорогий» iPhone стане набагато популярнішим дорогих моделей з OLED-матрицями, вихід яких очікується у вересні. За його даними, в другій половині цього року Apple планує продати близько 85 мільйонів одиниць нових iPhone.

Також Джун Чжан стверджує, що Apple змінить постачальника адаптерів живлення для iPhone і iPad. Новий партнер-виробник випустить для компанії більш потужні зарядні пристрої, оснащені портом USB-C замість звичайного USB. У комплекті з новими iPhone і iPad буде поставлятися кабель Lightning – USB-C.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, в 2018 році Apple представить три нових iPhone: оновлену версію iPhone X, його Plus-версію і якийсь здешевлений варіант з дисплеєм 6.1 дюйма. «Бюджетний» iPhone отримає ЖК-матрицю, але залишиться без 3D Touch і подвійної камери, а дві інші моделі будуть оснащені OLED-панелями. Найдешевший iPhone буде коштувати близько 800 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.