В iPhone 2018 може з’явитися головна функція Samsung Galaxy S9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Samsung Galaxy S9 є дуже важлива функція, яка по-справжньому потрібна в iPhone 2018 року – вважає Cult of Mac. Вона називається 4×4 MIMO.

Це технологія стільникової бездротової передачі даних, яка дає поточному флагману Samsung суттєву перевагу над iPhone X. MIMO означає Multiple-Input і Multiple-Output, а версія 4 × 4 використовує чотири антенних порти для передачі і прийому даних.

У типових LTE-модемів дві антени – такі використовуються в сучасних iPhone. А подвійну кількість антен, які одночасно відправляють і приймають дані, це призводить до швидкого з’єднанням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це на практиці продемонстрував сервіс Speedtest Intelligence від Ookla, який провів необхідні тести, і з’ясував, що флагман Samsung виграє флагман Apple. Швидкість завантаження даних у Samsung Galaxy S9 склала 49 Мбіт / с, у iPhone X – 32 Мбіт / с. Швидкість вивантаження – 11,3 Мбіт / с і 9,9 Мбіт / с відповідно.

4 × 4 MIMO – це частина технології LTE-Advanced, яку вже підтримують багато операторів. Щоб вона запрацювала на iPhone X, Apple повинна поміняти модеми Qualcomm Snapdragon X16 і Intel XMM 7480, що використовуються в пристроях компанії з 2016 року, на більш сучасні.

Якщо це дійсно станеться, то нові смартфони Apple зможуть дійсно затьмарити всіх інших учасників ринку. У 2018 році очікується три iPhone – їх покажуть вже цієї осені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.