Android P отримає давно очікувану функцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі Android вже давно просять у Google реалізувати функцію включення нічного режиму для пристроїв. Пошуковий гігант вирішив прислухатися до запитів і додати цю можливість в прийдешніх оновлення своєї операційної системи.

Google повідомляє, що в майбутніх збірках Android відповідний перемикач з’явиться в розділі налаштувань дисплея. Це нововведення буде особливо актуально для власників смартфонів з AMOLED-екранами. Нова опція дозволить не тільки вберегти очі в темний час доби, а й продовжити термін його служби одного заряду акумулятора.

.Google Pixel 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сьогоднішній день включення темного оформлення вже доступно для власників смартфона Google Pixel 2. Але користувачі не можуть самостійно вибирати, яку саме тему включити – за них вирішує Android. Операційна система вибирає зовнішній вигляд меню в залежності від обраного зображення для робочого столу. Якщо картинка досить темна, то і оформлення меню стає відповідним.

Залишається сподіватися, що прийдешній патч від Google означає також і можливість відключити автоматичну зміну оформлення в залежності від часу доби або вибраних шпалер робочого столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.