Categories: Смартфони

Samsung Galaxy S10 отримав неймовірну особливість із майбутнього

Share

Останні роки весь світ прагне до того, щоб зробити смартфони як можна більш просунутими і досконалими у всіх відносинах. Працюючи над екранами, камерами, обчислювальною потужністю а також над багатьма іншими аспектами. Як вдалося з’ясувати сьогодні, 13 червня 2018 року, новий південнокорейський флагман, тобто Samsung Galaxy S10, отримав неймовірну особливість з майбутнього, про це стало відомо в ході виставки Society of Information Displays 2018.

Як пише Phone Arena, компанія Samsung в ході недавньої виставки презентувала унікальну за своєю суттю технологію, у якій немає аналогів в світі. Для цього в телефон Galaxy S9 встановили спеціальний вібраційний динамік, який передає звук без окремого виділеного спікера. Зокрема, був анонсований п’єзоелектричний гучномовець, який змушує дисплей вібрувати і видавати звук.

В ході публічної презентації представник Samsung заявив, що дана технологія дозволяє повністю прибрати рамки зверху і знизу від екрану, завдяки чому дисплей мобільного пристрою буде займати 100%. Журналісти запитали у представниці південнокорейської корпорації про те, чи вдасться побачити такий дисплей в Samsung Galaxy S10 в 2019 році, на що було почуто позитивну відповідь. За її словами, компаній Samsung має намір реалізувати абсолютно безрамковий екран в своєму новому флагмані.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також вдалося з’ясувати, що Samsung Galaxy S10 в класичній конфігурації, тобто без «плюса» в назві, буде оснащений 6,2-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм, як в нинішньому Galaxy S9 +. При цьому всі вібрації для їх перекладу в звук відбуватимуться в діапазоні від 100 – 8000 Гц. Це дозволить забезпечити настільки гучне звучання, що співрозмовника можна буде почути навіть в галасливому оточенні. Абсолютно безрамковий дисплей гарантовано призведе до того, що стати власниками телефону захочуть мільйони людей.

Судячи з усього, все людство стоїть всього в одному кроці від того, щоб почати випускати абсолютно безрамкові телефони, дисплей який займає 100% площі на лицьовій частині. Якщо Samsung Galaxy S10 дійсно отримає таку неймовірну особливість, то залишається вирішити питання лише з тим, куди подіти датчики освітлення та наближення, а також фронтальну камеру. Втім, перші два можна якимось хитрим чином вбудувати в дисплей, а ось фотокамеру зробити висувною, як у недавно представленому Vivo NEX Ultimate .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024