Представлений новий смартфон Doogee S55 c 4 ГБ ОЗП і захистом IP68

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробник недорогих смартфонів Doogee представив новинку – S55. Модель відноситься до класу захищених пристроїв і сертифікована за стандартом IP68, що гарантує пило- та водонепроникність. Апарат оснащений акумулятором ємністю 5 500 мАг, 4 ГБ оперативної пам’яті і накопичувачем на 64 ГБ. Також стали відомі терміни старту продажів смартфона.

Doogee S55

За запевненням виробника, вбудованого акумулятора на 5 500 мАг вистачає на 700 годин роботи в режимі очікування. Повний захист від води дозволяє пристрою без наслідків перебувати на глибині 1,5 метра протягом доби. Смартфон підтримує VoLTE, а для навігації використовується GPS, ГЛОНАСС, компас, геомагнетіческій сенсор і гіроскоп.

Doogee S55 оснащений 5,5-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю HD + і співвідношенням сторін 18:9, восьмиядерний процесором MediaTek MT6750T, 4 ГБ оперативної пам’яті, накопичувачем на 64 ГБ і подвійною камерою з модулями на 13 і 8 Мп. Працює смартфон під управлінням Android 8.0 Oreo.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Doogee S55

Орієнтовно, Doogee S55 надійде в продаж вже в кінці червня. Вартість пристрою поки не оголошена. Дізнатися більше про продукцію Doogee можна на офіційному сайті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.