Google Pixel 3 XL вперше показали на реальних фотографіях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися неофіційні знімки майбутнього Google Pixel 3 XL. Смартфон показали з усіх боків, причому в очі кидається одна цікава деталь – пристрій одержав виріз на екрані.

Один з користувачів форуму XDA Delevopers опублікував фотографії, що дозволяють повністю розглянути майбутній флагман від Google. Судячи по знімках, Pixel 3 XL отримає два динаміка на передній панелі, подвійну фронтальну камеру, а також «чубок» у верхній частині дисплея.

Ззаду помітний як виступає одинарний модуль камери і сенсор відбитків пальців. На знімках бічних граней видно, що кнопки включення і гучності знаходяться практично на тих же місцях, а ось самі межі глянцеві, на відміну від матових у попередника. Також впадає в очі відсутність окремого роз’єму для навушників. І на відміну від Pixel 2, лоток для SIM-карт перемістився на нижній торець пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Примітний і значок на спинці смартфона – в Google подібні зображення наносять на прототипи пристроїв. Раніше в цьому році Ів Росс, редактор внутрішнього блогу Google під назвою The Keyword, опублікувала знімок, на якому помітний схожий логотип.

Відзначимо, що до офіційного анонса Pixel 3 XL ще півроку, і все може змінитися – але на даний момент фотографії виглядають цілком переконливо.

google pixel 3 xl logo

джерело: 9to5google.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.