Смартфони

Samsung Galaxy S25 Ultra може отримати покращений дисплей з більшою яскравістю та кутами огляду

Share
Час читання: 2 хв.

Компанія Samsung працює над своєю новою лінійкою топових смартфонів Galaxy S25, яка повинна дебютувати через кілька місяців і принести низку покращень — зокрема, флагманська модель Galaxy S25 Ultra матиме кілька помітних нововведень, у тому числі покращений дисплей, пише видання Gizmochina.

Що ще відомо

Як стверджує інформатор ICE Universe, дисплей смартфона Samsung Galaxy S25 Ultra буде характеризуватись вищою піковою яскравістю, більшим кутом огляду та точнішими кольорами.

При цьому точних цифр не називається, але раніше прогнози вказували на те, що новий дисплей, яким оснастять Galaxy S25 Ultra, зможе забезпечити збільшення максимальної яскравості на 20-30%, тобто до 3100-3400 нит, що помітно вище в порівнянні з екраном моделі попереднього покоління, що забезпечує пікову яскравість 2600 нит.

Зазначається, що покращення екрану новинки можуть бути досягнуті завдяки застосуванню нового матеріалу M14 OLED від Samsung, що забезпечує підвищення яскравості та збільшення кутів огляду спільно з точністю передачі кольору.

Діагональ Galaxy S25 Ultra, згідно з низкою витоків, також трохи збільшиться в порівнянні з попередником – якщо Galaxy S24 Ultra оснащується 6.8-дюймовим дисплеєм, то Galaxy S25 Ultra може отримати 6.86-дюймову панель.

Крім покращеного екрану, новинка має отримати більш продуктивний чіпсет, яким, як очікується, стане Qualcomm Snapdragon 8 Elite у версії для Galaxy. Крім того, нова модель, судячи з усього, відрізнятиметься зміненим дизайном корпусу із закругленими кутами та меншою товщиною (8.25 мм) при більш скромній вазі (221 г).

При цьому новинка повинна зберегти акумуляторну батарею ємністю 5000 мА·ч з підтримкою швидкого заряджання провідною потужністю 45 Вт, що аналогічно можливостям моделі попереднього покоління.

Очікується, що Samsung офіційно презентує свою нову серію смартфонів Galaxy S25 на початку наступного року.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    В iOS 18.2 на екран блокування iPhone повернули повзунок для регулювання гучності

    Напевно, багато користувачів iPhone пам'ятають, як Apple жорстоко вирізала повзунок гучності з екрану блокування iPhone…

    25.10.2024

    У Google Chrome отримав оновлення, запозичене з Android

    Компанія Google зробила використання свого браузера Chrome трохи зручніше та приємніше. Що ще відомо Згідно…

    25.10.2024

    Google Фото розпізнаватиме зображення, оброблені ШІ

    З виходом останнього оновлення Google Фото стала більш просунутою, навчившись розпізнавати зображення, змінені за допомогою…

    25.10.2024

    Смартфони Xiaomi подорожчають через вартість компонентів

    Голова ради директорів Xiaomi Лей Цзюнь оголосив підвищення цін на флагманські моделі смартфонів. У 2024…

    25.10.2024

    У нових iPhone можна замінити Siri на ChatGPT

    Нещодавно вийшла бета-версія iOS 18.2, яка включає інтеграцію з ChatGPT. В інтернеті з'явився спосіб використовувати…

    25.10.2024

    Apple уріже виріз у дисплеї iPhone 17 Pro Max за допомогою металінзи

    Аналітик інвестиційного банку Haitong International Джефф Пу заявив, що компанія Apple планує максимально урізати виріз…

    25.10.2024