Смартфони

Qualcomm пообіцяла випускати оновлення для Snapdragon 8 Elite протягом 8 років

Share
Час читання: < 1 хв.

Інсайдер Мішаал Рахман повідомив після технологічного заходу Snapdragon Summit, що виробник флагманського чіпсету Snapdragon 8 Elite, компанія Qualcomm, підтримуватиме продукт протягом восьми років.

Що ще відомо

Під новий чіпсет будуть випускатися серйозні оновлення та патчі безпеки. До того ж програма підтримки поширюється на чіпсети, якими будуть оснащені найближчі смартфони.

Рахман зазначив, що користувачам варто чекати ще сім років підтримки з урахуванням цього року. Інсайдер послався на старшого віце-президента Qualcomm та генерального менеджера по телефонах Кріса Патріка, який пообіцяв таку довгу підтримку Snapdragon 8 Elite. Менеджер пообіцяв плавну інтеграцію програмного забезпечення чіпсету з вісьмома версіями Android.

«Я радий повідомити, що, починаючи зі Snapdragon 8 Elite, ми пропонуємо 8 років підтримки програмного забезпечення та 8 версій Android. Це чудово, так як це найтриваліший термін із усіх доступних сьогодні на ринку. Така підтримка не тільки сприяє довговічності та стійкості пристроїв, але й дає споживачам впевненість у тому, що придбаний ними сьогодні пристрій матиме найсучасніше програмне забезпечення та безпеку протягом майже десятиліття», – заявив Патрік на Snapdragon Summit.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Qualcomm
  • Останні записи

    Розкрито всі можливі кольори Galaxy S25, поки що неофіційно

    Галузевий аналітик Росс Янг опублікував докладний список кольорів усіх моделей флагманської серії смартфонів Samsung Galaxy…

    25.10.2024

    Майбутні iPhone успадкують деякі функції Apple Watch Series 10

    Галузеві інсайдери з The Elec повідомляють, що Apple може використовувати технологію відображення LTPO3, вперше представлену…

    25.10.2024

    Представлено бездротову колонку для багатіїв за 6000 євро

    Компанія Marantz представила дві нові бездротові колонки преміум-класу – Marantz Horizon та Marantz Grand Horizon.…

    25.10.2024

    Експерти поділилися порадами, як уберегти смартфон від шпигунського ПЗ

    Експерти надали рекомендації щодо захисту смартфонів від шпигунського ПЗ, яке може таємно стежити за діями…

    25.10.2024

    OpenAI працює над новим ШІ під назвою Orion

    Компанія OpenAI, яка розробила чат-бот ChatGPT, планує представити нову модель штучного інтелекту під назвою Orion…

    25.10.2024

    Названо 5 найкращих смартфонів осені 2024 року вартістю менше $300

    Я от переглянув рейтинг від Tom's Guide, де назвали кращі бюджетні смартфони, і на перше…

    24.10.2024