Стала відома ціна Redmi A4 5G та його повні характеристики

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Минулого тижня Redmi анонсувала новий смартфон A4 5G, який орієнтований на користувачів, які шукають доступне рішення із підтримкою 5G. Ця модель використовує платформу Qualcomm Snapdragon 4s Gen 2, що призначена для бюджетних пристроїв.

Реклама

Раніше компанія не розкрила ціну та більшість характеристик, але сьогодні з’явилася інформація, яка прояснює ситуацію. Очікувана вартість Redmi A4 складе 8499 індійських рупій, що дорівнює 9714 рублям за поточним курсом. Це цілком розумна ціна для повноцінного 5G смартфону.

Що стосується характеристик, A4 5G отримав 6,7-дюймовий IPS екран із частотою оновлення 90 Гц та роздільною здатністю HD+. Пристрій оснащений 4 ГБ оперативної та 128 ГБ вбудованої пам’яті, що забезпечить нормальну роботу з додатками. Основна камера на 50 мегапікселів дозволить робити якісні знімки, а 8-мегапіксельна селфі-камера підійде для автопортретів.

Акумулятор на 5000 мАч з підтримкою 18 Вт дротяної зарядки забезпечить тривалий час роботи. Смартфон працює на Android 14 з інтерфейсом HyperOS 1.0, що зробить використання зручнішим. А бічний сканер відбитків пальців, убудований у кнопку живлення, забезпечить швидкий доступ до пристрою.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ