Черговий ігровий. Huawei представила смартфон Honor Play

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei презентувала в Китаї власний ігровий смартфон Honor Play.

Телефон отримав нову функцію GPU Turbo для більш плавного геймплея, повідомляє Android Authority.

Технологія графічного прискорення GPU Turbo і є тією “лякаючою” технологією, про яку говорили в минулому місяці менеджери Huawei. Як обіцяє виробник, GPU Turbo збільшує продуктивність графічного процесора в смартфонах на 60% і знижує енергоспоживання на 30%.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Honor Play, безумовно, має достатню потужність для забезпечення прекрасного візуального враження від ігор. У ньому є флагманський чіпсет Huawei від Kirin 970 з підтримкою штучного інтелекту, 4 ГБ або 6 ГБ оперативної пам’яті, 64 ГБ  сховища і батарея на 3,750 мАг. Смартфон отримав 6-дюймовий ЖК-екран з діагоналлю 2,3 дюйма x 1080 пікселів.

Смартфон оснащується подвійний основною камерою 16 + 2 Мп, фронтальною камерою на 16 Мп з апертурою f/2.0. “У нього немає оптичної стабілізації зображення, так що майте це на увазі при зйомці відео або знімках з низьким освітленням”, – підкреслюють журналісти Android Authority.

Honor Play працює під управлінням операційної системи Android 8.1 Oreo з оболонкою EMUI 8.2. Підтримуються дві SIM-карти, є порт USB Type-C і 3,5-мм роз’єм для навушників.

На думку оглядачів, “люди, які шукають порівняно дешевий телефон з графікою на флагманському рівні, обов’язково повинні стежити за Honor Play”. Його вартість починається з $312 за версію 4 ГБ + 64 ГБ, збільшуючись до $375 для варіанту 6 ГБ + 64 ГБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.