Смартфони

OnePlus 13 з унікальним екраном показали на реальних фото

Share
Час читання: 2 хв.

Відомий китайський інсайдер Digital Chat Station опублікував фотографії з презентації передового екрану BOE, який буде встановлений у майбутньому OnePlus 13. Сам смартфон також показаний, і його навіть порівняли з новим iPhone. Також подробицями поділилася і компанія OnePlus.

Що ще відомо про новинку

На фото показаний OnePlus 13 з новим екраном BOE, у якому застосовується люмінесцентний матеріал BOE X2 та фірмовий контролер P2. Для наочності його порівняли з iPhone 16 Pro Max та ще одним смартфоном. OnePlus 13 захований у спеціальному кейсі, тому оцінити його дизайн не можна, крім округленого по краях дисплею та отвору під фронтальну камеру.

OnePlus 13 (по центру), iPhone 16 Pro Max (ліворуч), а модель справа складно ідентифікувати

Судячи з фотографій, екран OnePlus 13 мерехтить значно менше, ніж у iPhone 16 Pro Max і другого апарату. За словами Digital Chat Station, цей дисплей задасть новий галузевий стандарт.

Сама компанія OnePlus також розкрила деякі цікаві подробиці. Зокрема, новий флагман підтримуватиме функцію локального регулювання частоти оновлення екрана. Це означає, що в одній його ділянці може бути 120 Гц, а в іншій — 30 Гц. Наприклад, якщо ви дивитеся відео, а навколо ролика є нерухомі елементи, то немає сенсу в цій зоні включати високу частоту. Це дозволить заощаджувати енергію без зниження плавності роботи пристрою.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: OnePlus
  • Останні записи

    Apple випустила новий iPad mini з чіпом A17 Pro та знайомим дизайном

    Сьогодні, 15 жовтня, компанія Apple анонсувала довгоочікуваний iPad mini 7-го покоління, який отримав прокачану начинку,…

    15.10.2024

    Apple готує справжній суперфлагман iPhone з 2-нм чіпом і 12 ГБ оперативної пам’яті

    Нещодавно Apple випустила лінійку iPhone 16, в якій вперше за довгий час збільшила обсяг оперативної…

    15.10.2024

    Після оновлення Windows 11 виникли проблеми з SSD

    Після оновлення операційної системи Windows 11 до версії 24H2, користувачі SSD WD Black SN770 і…

    15.10.2024

    Steam дарує геймерам безкоштовний доступ до 1000 ігор

    У Steam стартував фестиваль «Ігр бути», який пропонує геймерам безкоштовний доступ до тисяч ігор з…

    15.10.2024

    Великобританія планує впровадити єдиний стандарт зарядки для гаджетів, імовірно це буде USB-C

    Влада Великобританії розпочала консультації щодо необхідності прийняття в країні загального стандарту для зарядки електричних пристроїв.…

    15.10.2024

    Глава Redmi повідомив про майбутнє зростання цін на флагманські смартфони

    Генеральний директор Redmi Ван Тенг Томас заявив, що флагманські смартфони цього року стануть дорожчими за…

    15.10.2024