LG анонсувала лінійку захищених смартфонів зі стилусом

Компанія LG анонсувала нову лінійку смартфонів Q Stylus, яка на даний момент складається з трьох пристроїв – Q Stylus +, Q Stylus і Q Stylusα. Всі моделі отримали восьмиядерні процесори, що працюють на частоті від 1.5 до 1.8 ГГц, дисплей діагоналлю 6.2 дюйма і роздільною здатністю 2160 х 1080 пікселів і комплектний стилус.

Q Stylus і Q Stylusα оснащені 3 ГБ оперативної і 32 ГБ флеш-пам’яті, а Q Stylus + дістався набір з 4 ГБ + 64 ГБ пам’яті. Всі смартфони отримали підтримку технології DTS: X, що дозволяє відтворювати в навушниках 7.1-канальний об’ємний звук, захищений по армійському стандарту MIL-STD 810G корпус, захист від води і пилу (IP68), а також порт USB Type-C.

Моделі Q Stylus і Q Stylus + оснащені 16-мегапіксельними основними камерами і фронтальними роздільною здатністю 8 Мп, а Q Stylusα дісталися модулі на 13 і 5 Мп. Смартфони працюють під управлінням операційної системи Android 8.1 Oreo. Є модуль NFC для безконтактної оплати.

Лінійка LG Q Stylus в обмеженій кількості надійде в продаж у цього місяця, починаючи з Північної Америки і Азії, а потім з’явиться в продажу і в інших країнах. На момент написання замітки вартість пристроїв залишилася невідома.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.