Honor Play – флагманський смартфон з 4D-можливостями

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Huawei представила флагманський смартфон Honor Play з фірмовою технологією 4D-геймплея. Апарат отримав великий дисплей, топовий процесор Kirin 970 і працює під управлінням Android 8.1 Oreo.

Реклама

Honor Play оснащений IPS-екраном 6.3 дюйма з роздільною здатністю 2340 × 1080 пікселів, і співвідношенням сторін 19.5: 9 і 85-відсотковим охопленням колірного простору NTSC. У верхній частині дисплея є виріз, в якому розміщена 16-мегапіксельна Фронталка, динамік і датчики освітлення.

Процесор Kirin 970 доповнено графікою Mali-G72 MP12 і 4 або 6 ГБ оперативної пам’яті. Обсяг робочих просторів – 64 ГБ, є можливість розширення картою microSD. На задній панелі розташована подвійна камера, що складається з 16-мегапіксельного модуля з апертурою f / 2.2 і 2-мегапіксельного f / 2.4. Ємність акумулятора – 3750 мАг.

Play

Згадана 4D-технологія призначена виключно для ігор – апарат вібрує в такт подій, які відбуваються. Також смартфон отримав функцію GPU Turbo, що підвищує продуктивність відеочіпа на 60%, а його енергоефективність – на 30%. За якісний звук стереодинаміків відповідає технологія 3D Histen.

Honor Play почне продаватися 11 червня. Вартість версії з 4 ГБ оперативної пам’яті складає 1990 юанів (близько 8 230 гривень), з 6 ГБ – 2390 юанів (близько 9 370 гривень).


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: