Смартфони

Дослідження виявило негативний вплив Android-смартфонів на особисте життя

Share
Час читання: < 1 хв.

Дослідження компанії All About Cookies, опубліковане в New York Post, виявило, що використання Android-смартфону може негативно впливати на особисте життя користувачів. Опитування показало, що власники iPhone демонструють упередження щодо користувачів Android, які можуть навіть заважати особистим стосункам.

Що відомо про дослідження

Майже чверть користувачів iPhone (23%) визнали, що використання Android-смартфону потенційним партнером може стати приводом для розриву стосунків. Також 22% користувачів iPhone ставляться з упередженням до тих, хто використовує інші месенджери, окрім iMessage.

Крім особистих стосунків, користувачі Android стикаються з дискримінацією і в онлайн-середовищі: 31% чоловіків зізналися, що не поставлять лайк в Tinder користувачеві Android, а 52% власників Android стикалися з глузуванням через свій вибір смартфона.

Почуття незручності та заздрості — ще одна проблема, з якою стикаються користувачі Android. Близько 26% опитаних зізналися, що їм ніяково користуватися Android-смартфоном, а 30% навіть подумують про покупку iPhone, щоб уникнути негативних реакцій.

Висновок

Незважаючи на суперництво, користувачі обох платформ прагнуть знайти компроміс. 42% опитаних використовують інші месенджери, такі як WhatsApp, щоб уникнути проблем, пов’язаних із кольорами повідомлень в iMessage.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Samsung може втратити статус найбільшого на планеті виробника чіпів пам’яті

    Як повідомляє видання Korea Times, південнокорейська корпорація Samsung за підсумками третього кварталу 2024 року може…

    08.10.2024

    Android стане більш відкритим, ніж будь-коли раніше

    Корпорацію визнали монополістом серед магазинів додатків для Android-пристроїв і поклали відразу кілька зобов'язань, які набудуть…

    08.10.2024

    ТОП-5 гнучких смартфонів, які варто придбати восени 2024 року

    Серед найкращих моделей сезону вирізняються п'ять пристроїв, які пропонують користувачам унікальний досвід. Хто потрапив у…

    08.10.2024

    Apple Watch попереджають про можливі хвороби ще до появи перших симптомів

    Видання Android Authority повідомляє про те, що користувачі Apple Watch виявили, що їх годинник почав…

    08.10.2024

    Аналітики стверджують, що iPhone 16 ще не готовий до інтеграції ШІ та потребує доопрацювань.

    Едісон Лі, фінансовий аналітик Jefferies, заявив, що очікування інвесторів щодо швидкої появи передових функцій штучного…

    08.10.2024

    Розробники розповіли про унікальні функції та особливості Unreal Engine 6

    За його словами, новинка поєднає в собі потужність традиційного Unreal Engine і простоту редактора Unreal…

    08.10.2024