OnePlus 13 отримає функцію магнітної бездротової зарядки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Під час спілкування з шанувальниками на Weibo, коли йому поставили питання про можливе повернення бамбукових чохлів, Лі Цзе сказав, що такий план відсутній для OnePlus 13 принаймні на даний момент. Проте він повідомив про те, що у продажу з’являться чохли з натурального дерева. Також він зазначив, що нові чохли будуть оснащені “функцією магнітного всмоктування”. Це в свою чергу підтверджує наявність бездротової магнітної зарядки у телефону.

Реклама

Що відомо про новинку

Тепер залишається з’ясувати, чи ця технологія функціонуватиме лише при використанні офіційного чохла або без нього. Якщо б телефон підтримував функцію без використання чохла, це дозволило б підключати зарядний пристрій безпосередньо до самого пристрою.

Над такими аксесуарами працює і компанія OPPO, яка входить в OnePlus. Швидше за все, обидва бренди зрештою представлять лінійку магнітних аксесуарів для бездротової зарядки, аналогічних MagSafe. Імовірно, користувачі OnePlus зможуть використовувати аксесуари OPPO і навпаки.

Анонс OnePlus 13 очікується в Китаї цього місяця, хоча офіційного підтвердження, як і раніше, немає. Пристрій базуватиметься на новому чіпсеті Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4. Також на борту виявиться акумулятор ємністю 6000 мАг і підтримка бездротової зарядки потужністю 50 Вт.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ