Samsung випустить One UI 7 пізніше, ніж планувалося

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Після багатьох чуток і витоків Samsung нарешті розкрила терміни виходу бета-версії One UI 7 для розробників. Про це офіційно було оголошено у рамках щорічної конференції Samsung Developer Conference (SDC). Бажаючим отримати новий інтерфейс доведеться запастися терпінням.

Реклама

Що ще відомо

Як було оголошено, бета One UI 7 стане доступною до кінця 2024 року, тоді як стабільний реліз прошивки варто чекати лише з виходом Galaxy S25 наступного року.

У мережі вважають, що дата розгортання бета-версії може випасти на грудень, що стане значним відставанням від звичайного графіка компанії. Для порівняння, торішня бета One UI 6 була анонсована в серпні, а до кінця 2023 Samsubg встигла оновити більшість своїх пристроїв.

One UI 7 повинна отримати новий інтерфейс користувача, орієнтований на просту і зрозумілу взаємодію користувача з пристроєм, а також більшу кількість способів безшовної інтеграції функцій Galaxy AI в повсякденні дії.

Ще одним важливим моментом, про який розповів південнокорейський виробник, стало рішення об’єднати основні лінійки фірмових продуктів під єдиним маренням One UI. Це означає єдину назву програмного забезпечення не тільки для мобільних пристроїв, але ще для телевізорів та побутової техніки. Ця зміна запланована на 2025 рік.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ