Xiaomi 14T здивував якістю дисплея, залишивши позаду iPhone 15

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Фахівці DxOMark провели тестування нового дисплея смартфона Xiaomi 14T. Вони вивчили панель за декількома показниками, включаючи якість і точність кольору, кути огляду, чуйність та інше. Як виявилося, гаджет обійшов деякі не найстаріші моделі iPhone.

Реклама

Детальніше

Xiaomi 14T отримав 6,67-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю 2712х1220 пікселів та частотою оновлення 144 Гц. У приміщенні він показує себе добре: достовірно передає колір, адекватно та передбачувано реагує на торкання. За показником кольору гаджет набрав 157 балів, що близько до рекордних 165 балів.

Фото: DxOMark

Але на вулиці виникають складнощі. У сонячний день яскравості не вистачає, тому на екрані стає складно розглянути текст. Також яскравості не вистачає при відтворенні HDR10-відео, а сама по собі вона нерівномірна. Також покращити можна і частоту ШІМ, яку за підсумками тесту оцінили як «погану».

Передача кольорів. Зліва направо: Xiaomi 14T, Galaxy A55 5G, Redmi Note 13 Pro+ 5G
Передача кольорів на вулиці. Зліва направо: Xiaomi 14T, Galaxy A55 5G, Redmi Note 13 Pro+ 5G

У результаті смартфон зайняв п’яте місце серед моделей преміум-сегменту і потрапив на 38-й рядок загального рейтингу, розмістившись над iPhone 13 Pro, 15 і 15 Plus, а також Xiaomi 14.

 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ