Xiaomi 15 на базі чіпа Snapdragon 8 Elite вийде 23 жовтня

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Xiaomi оголосила дату презентації свого нового флагманського смартфона — Xiaomi 15. Пристрій, який буде працювати на процесорі Snapdragon 8 Elite, представлять 23 жовтня. Також китайський виробник розкрив ключові характеристики новинки, що привернуло увагу журналістів із Wccftech.

Реклама

У тизері було підтверджено офіційну назву — Xiaomi 15. Однією з головних особливостей смартфона стане використання найновішого флагманського процесора Snapdragon 8 Elite від Qualcomm.

Офіційний анонс смартфона на базі цього чіпсета запланований на 23 жовтня 2024 року. Крім того, тизер підтвердив наявність камери Leica. Поки залишається невідомим, чи новий флагман спочатку з’явиться лише на китайському ринку або ж відразу буде доступний у глобальному продажу.

Журналісти Wccftech відзначили, що Xiaomi розкрила назву нового процесора Qualcomm. Виходячи з дати презентації Xiaomi 15, можна очікувати, що Snapdragon 8 Elite буде офіційно анонсований до кінця жовтня.

Також медіа припустили, що окрім флагманського процесора, Qualcomm може випустити спрощену модель Snapdragon 8 Plus і спеціальну версію для смартфонів Samsung Galaxy S25.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ