Смартфони

Вихід iOS 18.0.1 вже не за горами і в ній будуть виправлені помилки

Share
Час читання: 2 хв.

За наявними даними, компанія Apple готує до випуску нову версію iOS 18.0.1, яка міститиме виправлення помилок і покращення стабільності роботи пристроїв, що підтримуються. Про це стало відомо виданню MacRumors, які знайшли у внутрішніх документах компанії згадки про те, що минулого вона точно запускала нові версії.

Кілька тижнів тому вийшла iOS 18, в якій з’явилося кілька нових функцій, але багато користувачів повідомляють про помилки, наприклад, про проблеми із сенсорним екраном. Тому очікується, що найближчим часом буде випущено нову версію, в якій буде виправлено ці помилки, можливо, наступного тижня або, в крайньому випадку, через тиждень. Пам’ятайте, що iOS 18.1 вийде наступного місяця, тому ці версії не будуть перетинатися.

Реліз iOS 18.0.1 буде орієнтований на виправлення помилок, тому основні нові функції будуть такими. Як вже згадувалося, деякі користувачі мають проблеми з дисплеєм, особливо на iPhone 16 і iPhone 16 Pro, а також є збої в роботі програми «Повідомлення». З іншого боку, iPadOS 18 викликає проблеми на iPad Pro із процесорами M4.

Точну дату виходу нової версії поки що не визначено, але швидше за все, вона вийде не пізніше кінця наступного тижня. Це оновлення з’явиться до виходу iOS 18.1 у жовтні, яке очікується раніше, ніж передбачалося, можливо, у середині місяця.

iOS 18.1 принесе кілька нових функцій, оскільки це буде перша версія, в якій буде реалізовано деякі функції Apple Intelligence. Однак, якщо ви живете в Євросоюзі, то поки не зможете скористатися цими функціями, оскільки вони не будуть доступні в цьому регіоні. Тим не менш, якщо ви хочете випробувати їх на своєму iPhone, ви можете зробити це, змінивши регіон, мову та використовуючи американський обліковий запис.

Першими новими функціями Apple Intelligence стануть інструменти для редагування тексту, зведення повідомлень, резюме статей і листів у Safari, новий режим фокусування, що не відволікає увагу, і функція Clean Up, яка дозволить видаляти елементи з фотографій.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: iOS
  • Останні записи

    Samsung Galaxy S26 отримає значний приріст продуктивності

    З урахуванням того, що до випуску Samsung Galaxy S25 залишилося лише чотири місяці, з'явилися перші…

    27.09.2024

    Apple працює над спрощеною версією гарнітури Vision Pro

    Apple планує випустити доступнішу версію шолома доповненої реальності Vision Pro у 2025 році. Щоб зменшити…

    27.09.2024

    Названо смартфони, які першими отримають чіп Snapdragon 8 Elite

    Згідно з рекламним тизером смартфона Xiaomi 15, можлива назва нового процесора Snapdragon 8 Gen 4…

    27.09.2024

    Samsung представила недорогий розумний годинник Galaxy Watch FE з підтримкою LTE

    Компанія Samsung Electronics представила нову версію свого бюджетного смарт-годинника Galaxy Watch FE, випустивши варіант з…

    27.09.2024

    Для портативної консолі Nintendo Switch Lite був випущений OLED-дисплей

    Nintendo поки не випустила офіційну версію Switch Lite з OLED-екраном, але незалежні розробники знайшли альтернативне…

    27.09.2024

    iPhone 16 Pro випробували з різними зарядками (відео)

    Цього року Apple інтегрувала у нові iPhone можливість швидшої провідної зарядки (до 45 Вт) та…

    27.09.2024