Смартфони

Названо 6 нових функцій у прошивках Xiaomi HyperOS 2.0

Share
Час читання: 2 хв.

Очікується, що 23 жовтня відбудеться офіційна презентація нових флагманських смартфонів серії Xiaomi 15, а також нової версії фірмової системи Xiaomi HyperOS 2.0. Наразі інсайдери розкрили деякі з ключових нововведень цієї версії.

Нещодавно Xiaomi запустила глобальну бета-програму під назвою HyperOS Enhanced Experience Beta, у рамках якої тестується HyperOS 2.0 на базі Android 15. Завдяки цій бета-версії до системи додано ряд нових функцій.

Серед основних нововведень:

  • Нові анімації: Центр керування та бічна панель отримали нові анімації, які покращують взаємодію з користувачем. У Game Turbo впроваджено вдосконалену анімаційну систему для плавніших переходів і більш привабливого візуального досвіду під час навігації між різними інструментами оптимізації ігор. Також з’явилися нові плавні анімації для великих папок і взаємодії з додатками.
  • Wi-Fi Sharing: Тепер простіше ділитися паролями Wi-Fi, а підключення між пристроями Xiaomi відбувається без проблем.
  • Mi Transfer “Тільки мої пристрої”: Ця функція забезпечує безпечну передачу даних лише між пристроями, підключеними до одного і того ж облікового запису Xiaomi, підвищуючи конфіденційність і знімаючи часові обмеження.
  • Новий додаток годинника: Додаток годинника зазнав переробки, а анімації розблокування та вимкнення, які були скасовані з виходом MIUI 13, повернулись.
  • Покращений лаунчер: Цей оновлений лаунчер обіцяє підвищити продуктивність, забезпечуючи більш плавну та швидку роботу.
  • Покращене меню налаштувань: Налаштування в HyperOS стали більш організованими і доступними, що відповідає зусиллям Xiaomi щодо підвищення ефективності взаємодії з користувачами.

Ці нововведення наразі доступні для бета-тестування на смартфонах Xiaomi 14, Xiaomi 13T Pro, Redmi K60 Ultra та планшеті Xiaomi Pad 6S Pro 12.4.

Ці зміни свідчать про те, що розробники Xiaomi активно працюють над поліпшенням користувацького досвіду, зосереджуючи увагу на безпеці, естетичній узгодженості та продуктивності системи.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    Новий аксесуар для розумного дому від Apple може отримати «квадратний» дисплей

    З’явилися чутки, що Apple працює над новим розумним дисплеєм, який буде схожим на iPad і…

    26.09.2024

    ChatGPT тепер уміє спілкуватися з користувачами різними голосами в новому розширеному режимі

    Компанія OpenAI запровадила розширену версію голосового режиму в ChatGPT, яка наразі доступна лише користувачам платних…

    26.09.2024

    iPhone 16 став найбільш непопулярним смартфоном Apple за останні 5 років

    Фінансова компанія Morgan Stanley провела дослідження щодо термінів очікування нових iPhone і дійшла висновку, що…

    26.09.2024

    Xiaomi Band 9 та Buds 5 дебютували на глобальному ринку

    Xiaomi анонсувала свої нові гаджети, Band 9 та Buds 5, ще в липні в Китаї.…

    26.09.2024

    Угода про штучний інтелект в ЄС відхилена Apple, хоча OpenAI та Google висловили підтримку

    Користувачі з ЄС, які сподіваються на позитивні новини щодо Apple Intelligence, можуть засмутитися. Поточний конфлікт…

    26.09.2024

    Представлено Redmi Note 14 Pro+: акумулятор на 6200 мАг, телефотокамера та захист IP69

    У Китаї відбулася презентація смартфонів Redmi Note 14 Pro та Redmi Note 14 Pro+. Ці…

    26.09.2024