Три несподівані функції iOS 18, які варто спробувати

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Минулого тижня iOS 18 офіційно вийшла для користувачів, і ми продовжуємо відкривати нові функції та зміни. Ось деякі цікаві деталі про вдосконалення FaceTime, оновлення в додатку Wallet та інші новинки.

Реклама

Apple додала в Wallet нову розумну функцію для захисту від шахрайства під час додавання ідентифікатора на iPhone:

“Щоб запобігти шахрайству, під час додавання ідентифікатора на ваш iPhone вас можуть попросити зробити Live Photo замість або на додаток до серії рухів головою та обличчям. Live Photo перевіряється вашим пристроєм і Apple, щоб переконатися, що це фото живої людини і що вона дійсно надсилає своє зображення.”

Також покращено роботу Siri для автомобілів без підтримки CarPlay. У iOS 18, коли iPhone підключено через Bluetooth до таких авто, можна значно покращити якість звуку Siri завдяки новій опції “Відповідати через джерело медіа”. Цю функцію можна ввімкнути в налаштуваннях “Siri та Пошук” → “Відповіді Siri” → “Після підключення до автомобільного Bluetooth”.

Нарешті, у FaceTime з’явилися вдосконалення в режимі низького обсягу даних:

“FaceTime у цьому режимі тепер використовує більше даних, якщо мережа дозволяє, що покращує якість відеодзвінків.”

iOS 18 доступна для всіх моделей iPhone, які підтримують iOS 17. Щоб оновитися, просто перейдіть до «Налаштування», виберіть «Загальні», а потім «Оновлення програмного забезпечення».

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело9to5mac.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ