Смартфони

Ціна на оновлений iPhone SE може зрости: що очікувати

Share
Час читання: 2 хв.

Згідно з останніми повідомленнями, iPhone SE нарешті отримає сучасне оновлення. Цей бюджетний смартфон Apple виглядав застарілим протягом багатьох років, адже зберіг дизайн iPhone 8, який було випущено ще в 2017 році. Новий iPhone SE, як очікується, буде представлений на початку наступного року і може мати підвищення ціни.

Інформацію про це надав авторитетне джерело Revegnus1, яке зазначає, що новий смартфон може коштувати 499 доларів. Apple прагне утримати ціну SE нижче 500 доларів, в той час як базовий iPhone 16 починається від 799 доларів за версію на 128 ГБ.

Марк Гурман з Bloomberg також поділився деякими подробицями про новий iPhone SE. Очікується, що він використовуватиме корпус iPhone 14, що забезпечить більш сучасний дизайн із більшим екраном та без кнопки «Додому». Це також означатиме наявність великої виїмки вгорі.

Цікаво, що Гурман стверджує, що новий SE підтримуватиме Apple Intelligence. Це свідчить про те, що популярна функція Apple з’явиться в бюджетному телефоні, а також вказує на те, що модель матиме принаймні 8 ГБ оперативної пам’яті, що є мінімальною вимогою для роботи з функціями ШІ.

Це може стати більш доступним входом у новий досвід iOS, який пропонує Apple, принаймні, для користувачів за межами ЄС та Китаю. Наразі немає інформації про запуск Apple Intelligence за межами цих регіонів. Водночас користувачі в ЄС отримують доступ до сторонніх магазинів додатків, альтернативних методів оплати та можливість видаляти програми Apple.

Також повідомляється, що головний конкурент SE, Galaxy S24 FE, вийде наступного року разом із серією S25. Хоча бюджетний телефон Samsung не отримає таких масштабних змін, він виглядає сучасним.

Обидва телефони обіцяють стати одними з найкращих варіантів для покупки у 2025 році.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: iPhone
  • Останні записи

    YouTube збільшив ціну підписки на YouTube Premium

    Ціна на YouTube Premium зросла щонайменше в 16 країнах, про що активно обговорюють користувачі Reddit.…

    23.09.2024

    Вартість токена Hamster Kombat склала 0,01 долара

    Вартість нової криптовалюти, зібраної на гаманцях користувачів у проекті Hamster Kombat, виявилася нижчою за очікування…

    23.09.2024

    П’ять змін, яких варто очікувати в нових Mac M4 від Apple наступного місяця

    Apple, ймовірно, розпочне презентацію нової лінійки M4 Mac вже у жовтні, з оновленнями для iMac,…

    23.09.2024

    Витік показав, що ціна Galaxy S24 FE починатиметься з 649 доларів

    У мережі з’явилася інформація про ціни на Galaxy S24 FE (Fan Edition) для американського ринку.…

    23.09.2024

    BAS Бухгалтерія ПРОФ вiд CONTO

    BAS Бухгалтерія ПРОФ — це найпопулярніша програма для ведення бухгалтерського та податкового обліку в Україні,…

    23.09.2024

    Наступний iPhone від Apple обіцяє бути одним із найдешевших

    Наступною моделлю має стати iPhone SE 4, за умови, що не буде затримок. Його вихід…

    22.09.2024