Ціна на оновлений iPhone SE може зрости: що очікувати

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Згідно з останніми повідомленнями, iPhone SE нарешті отримає сучасне оновлення. Цей бюджетний смартфон Apple виглядав застарілим протягом багатьох років, адже зберіг дизайн iPhone 8, який було випущено ще в 2017 році. Новий iPhone SE, як очікується, буде представлений на початку наступного року і може мати підвищення ціни.

Реклама

Інформацію про це надав авторитетне джерело Revegnus1, яке зазначає, що новий смартфон може коштувати 499 доларів. Apple прагне утримати ціну SE нижче 500 доларів, в той час як базовий iPhone 16 починається від 799 доларів за версію на 128 ГБ.

Марк Гурман з Bloomberg також поділився деякими подробицями про новий iPhone SE. Очікується, що він використовуватиме корпус iPhone 14, що забезпечить більш сучасний дизайн із більшим екраном та без кнопки «Додому». Це також означатиме наявність великої виїмки вгорі.

Цікаво, що Гурман стверджує, що новий SE підтримуватиме Apple Intelligence. Це свідчить про те, що популярна функція Apple з’явиться в бюджетному телефоні, а також вказує на те, що модель матиме принаймні 8 ГБ оперативної пам’яті, що є мінімальною вимогою для роботи з функціями ШІ.

Це може стати більш доступним входом у новий досвід iOS, який пропонує Apple, принаймні, для користувачів за межами ЄС та Китаю. Наразі немає інформації про запуск Apple Intelligence за межами цих регіонів. Водночас користувачі в ЄС отримують доступ до сторонніх магазинів додатків, альтернативних методів оплати та можливість видаляти програми Apple.

Також повідомляється, що головний конкурент SE, Galaxy S24 FE, вийде наступного року разом із серією S25. Хоча бюджетний телефон Samsung не отримає таких масштабних змін, він виглядає сучасним.

Обидва телефони обіцяють стати одними з найкращих варіантів для покупки у 2025 році.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоPhoneArena

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ