Показано L-подібну батарею iPhone 16 Pro Max зі сталевою оболонкою

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Apple розпочне продажі iPhone 16 Pro Max та інших моделей 20 вересня, але деякі користувачі вже змогли ознайомитися з новим флагманом. Виявилося, що акумулятор iPhone 16 Pro Max має нову сталеву оболонку, яка значно покращує теплопровідність. Це нововведення для айфонів, яке раніше не використовувалося.

Реклама

На опублікованих зображеннях iPhone 16 Pro Max та iPhone 16 Plus видно, що акумулятор моделі без приставки Pro не має металевого корпусу. Можливо, така оболонка є тільки у моделях Pro. Для базової версії iPhone 16 повідомлялося, що батарея має кілька шарів захисту.

Металева оболонка акумулятора забезпечує покращену теплопередачу, а також може бути частиною нововведень для відповідності вимогам ЄС, що стосуються полегшення заміни батареї. Проте така оболонка додає вагу пристрою, оскільки сталь важча за алюміній. Тому iPhone 16 Pro Max став дещо важчим.

Цілком ймовірно, що iPhone 16 Pro також має металеву оболонку акумулятора. Сподіваємося, що у наступній серії iPhone 17 таке нововведення буде доступне для всіх моделей.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ