Нові мови для Apple Intelligence будуть додаватися в 2025 році

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

20 вересня на ринок надійдуть нові iPhone 16 — телефони, розроблені для роботи з функціями штучного інтелекту. Однак на початку жодна з цих функцій не буде активована. Пакет Apple Intelligence на початковому етапі підтримуватиме лише американську версію англійської мови, а розширення мовної підтримки заплановане на наступний рік.

Реклама

У 2025 році функції Apple Intelligence отримають підтримку німецької, італійської, корейської, португальської та інших мов, як повідомляє The Verge з посиланням на дані від Apple. У грудні цього року пакет розшириться і включатиме варіанти англійської мови для Великої Британії, Канади, Австралії, ПАР та Нової Зеландії. Наступного року до цих мов додадуться діалекти Індії та Сінгапуру, а також китайська, французька, японська та іспанська мови.

Хоча функції штучного інтелекту мають велике значення для iPhone 16, вони будуть поступово вводитися в осінній період. Повний набір можливостей буде доступний лише в 2025 році, навіть для користувачів у США, які зазвичай отримують новітні технології першими.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоtheverge.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ