Огляд фірмових чохлів для iPhone 16: Яскраві кольори, які вражають

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Apple випустила нові силіконові чохли для iPhone 16, які вже з’явилися у продажу. Журналісти американського порталу AppleInsider придбали їх та поділилися першими враженнями.

Реклама

Цього року чохли представлені у восьми кольорах: чорному, темно-сірому, болотно-зеленому, темно-синьому, ультрамариновому, фіолетовому, рожевому та яскраво-жовтому. Головною новинкою стало сапфірове покриття для нової кнопки керування камерою.

Оглядач зауважує, що такі кольорові рішення чудово пасуватимуть як до моделей з алюмінієвою рамкою, так і до версій Pro з титановим корпусом. Внутрішня частина чохлів оснащена м’якою мікрофібровою підкладкою. Відтепер чохли на 55% виготовляються з переробленого силікону. Кнопки залишаються силіконовими, без спеціальних позначень, а магніти MagSafe, як і раніше, забезпечують надійне з’єднання з аксесуарами.

Кнопка керування камерою виконана з сапфіру того ж кольору, що й сам чохол, через її ємнісну функцію. На відміну від інших кнопок, її не можна повністю закривати, а спеціальний матеріал всередині чохла забезпечує коректну роботу жестів та свайпів. Для порівняння, у китайських аналогах на цьому місці просто виріз.

Існує ймовірність, що навесні Apple додасть ще кілька кольорів, але наразі користувачі можуть обирати між наявними варіантами та прозорим пластиковим чохлом.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ