Google Chrome для Android полегшив відписку від дратівливих сповіщень

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Розробники Google продовжують покращувати браузер Chrome, роблячи його зручнішим для користувачів. У мобільній версії для Android з’явилася нова функція, яка дозволяє одним дотиком блокувати набридливі повідомлення від веб-сайтів (повернути їх можна за бажанням).

Реклама

Також у фоновому режимі Chrome для Android почав працювати оновлений інструмент безпеки, який автоматично відкликає дозволи для сайтів, які користувач не відвідував тривалий час або які можуть становити загрозу. Переглянути дії браузера щодо окремих сайтів можна на спеціальній сторінці, де також відображаються потенційні проблеми безпеки, зокрема скомпрометовані паролі.

Крім цього, тепер Chrome дозволяє надавати веб-сайтам одноразовий доступ до мікрофона, камери або інших дозволів. Наприклад, після завершення віртуальної зустрічі з лікарем, браузер автоматично анулює дозвіл на використання камери. Наразі функція блокування повідомлень доступна на смартфонах Pixel, але згодом з’явиться на більшій кількості пристроїв з Android. Інші нововведення поступово впроваджуються для всіх користувачів Chrome на Android.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ