Популярна гра Flappy Bird повертається на iPhone

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Популярна гра Flappy Bird, здається, незабаром повернеться на iPhone, про що свідчить інформація на сайті, присвяченому проекту.

Реклама

Flappy Bird була випущена у 2013 році і швидко здобула величезну популярність, набравши десятки мільйонів завантажень. Проте у 2014 році гра була раптово видалена з App Store після того, як її творець Донг Нгуєн вирішив, що гра викликає надмірну залежність. Нгуєн також був стурбований великою популярністю та увагою, яку отримав завдяки успіху свого проекту.

Гра представляла собою просту концепцію: гравці натискали на екран, щоб провести маленьку пташку через колони з зелених труб, намагаючись не зачепити їх і набрати якомога більше балів. На сайті, присвяченому перезапуску гри, обіцяються нові персонажі та режими гри, наприклад, управління пташкою через баскетбольні кільця.

Flappy Bird буде доступна на різних платформах, включаючи Інтернет, а також планується випуск гри для iOS та Android у 2025 році.

Відродження гри здійснює організація Flappy Bird Foundation, яка позиціонує себе як «нова команда відданих фанатів, що прагнуть поділитися грою з усім світом». Команда стверджує, що отримала офіційні права на торгову марку Flappy Bird.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоFlappy Bird

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ