Торішні флагмани Samsung отримали велике оновлення One UI

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Samsung випустила оновлення One UI 6.1.1 для своїх флагманських смартфонів 2023 року, включаючи моделі Galaxy S23, Galaxy Z Flip5 та Galaxy Z Fold5. Оновлення, розміром близько 2,4 ГБ, приносить з собою вересневий патч безпеки 2024 року, а також ряд нових функцій на базі штучного інтелекту для покращення роботи з текстами, фотографіями та пошуком. Однією з нововведень є новий спосіб відповіді на дзвінки: тепер достатньо натиснути кнопку прийому замість того, щоб проводити її по екрану.

Реклама

Наразі апдейт вже доступний у Південній Кореї та деяких інших країнах, і незабаром почнеться його глобальне поширення. Раніше аналогічне оновлення отримали флагманські моделі поточного року, включаючи Galaxy S24, Galaxy Z Flip6 та Galaxy Z Fold6.

Samsung також активно тестує більш масштабне оновлення One UI 7.0 на базі Android 15. Очікується, що його реліз відбудеться в жовтні. Спочатку нова версія буде доступна для свіжих флагманських моделей, а потім буде адаптована для старіших і менш дорогих моделей, зокрема для популярної серії Galaxy A.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоandroidpolice.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ