Apple анонсувала iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max: новий колір і унікальна кнопка

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Сьогодні Apple представила нові флагманські смартфони — iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max, які відрізняються збільшеними дисплеями, інноваційною кнопкою управління камерою та новим чіпом A18 Pro.

Реклама

iPhone 16 Pro має 6,3-дюймовий дисплей, а iPhone 16 Pro Max отримав найбільший у історії iPhone дисплей діагоналлю 6,9 дюймів. Рамки навколо дисплея є найтоншими серед усіх пристроїв Apple. Титанова рама тепер має нове оброблене покриття і доступна в оновлених кольорах: темний чорний титан, яскравий білий титан, натуральний титан та новий відтінок — Пустельний Титан.

Нові моделі оснащені чіпом A18 Pro, який забезпечує ще більшу швидкість і ефективність порівняно з чіпом A18 в iPhone 16 і iPhone 16 Plus. Чіп A18 Pro виготовлено за 3-нм технологією другого покоління і включає новий 16-ядерний нейронний механізм, що підвищує продуктивність пристрою.

Особливою новинкою є кнопка управління камерою, яка виготовлена з сапфірового скла і має тактильний зворотний зв’язок. Вона дозволяє легко керувати функціями програми Камера: натискання запускає програму Камера, повторне натискання робить знімок, а утримання кнопки починає запис відео. Кнопка також підтримує сенсорні жести, що дозволяє розрізняти клацання і легкі натискання. Легке натискання відкриває новий чистий попередній перегляд для зручного кадрування, а нове накладення на екрані забезпечує швидкий доступ до функцій камери, таких як масштабування. Подвійне легке натискання дозволяє переглядати інші елементи управління. Додаток Камера також включає інтелектуальну обробку звуку для зменшення шуму вітру.

Керування камерою інтегрує нову функцію Visual Intelligence, ексклюзивну для лінійки iPhone 16. Візуальний інтелект, що активується через Camera Control, дозволяє користувачам наводити камеру на об’єкти і отримувати контекстні деталі, такі як інформація про ресторан, а також виконувати дії, наприклад, додавати події в календар.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоApple

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ