Смартфони

Samsung Galaxy S24 FE показали на нових рендерах

Share
Час читання: < 1 хв.

Samsung готується до випуску Galaxy S24 FE, і останнім часом з’явилося чимало інформації про цей смартфон. Сьогоднішній витік надав рендери, які показують пристрій у чотирьох кольорах: синьому, графітовому, зеленому та жовтому.

Очікується, що після запуску модель також буде доступна в білому кольорі, хоча в цьому наборі зображень цей варіант не з’явився.

Galaxy S24 FE майже не відрізняється від свого попередника на перший (і навіть другий) погляд. У дизайні Samsung дотримується принципу «якщо все працює, не змінюй», зберігаючи навіть розташування світлодіодного спалаху таке ж, як у S23 FE.

Ключовою особливістю S24 FE стане плоска алюмінієва рама, а товщина бічних рамок складе 1,99 мм. Задня панель буде виготовлена зі скла. Смартфон отримає 6,7-дюймовий FHD+ дисплей з частотою оновлення 120 Гц, максимальною яскравістю 1900 ніт і захисним склом Gorilla Glass Victus+. Усередині працюватиме версія чіпсета Exynos 2400 із зниженою частотою.

Основна камера отримає 50 Мп, а також буде ультраширокий модуль на 12 Мп і телефото з 3-кратним зумом на 8 Мп. Galaxy S24 FE підтримуватиме дротову зарядку потужністю 25 Вт і бездротову зарядку на 15 Вт. Минулорічний S23 FE був представлений у жовтні, і є ймовірність, що S24 FE з’явиться у той же період цього року.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    П’ять ключових функцій iOS 18, які затримаються до грудня

    На конференції WWDC 2024 Apple анонсувала так багато нових функцій для iOS 18, що запам’ятати…

    15.09.2024

    Новий рекорд Wi-Fi: Morse Micro передала дані на майже 16 км за допомогою HaLow

    Бездротові мережі Wi-Fi зазвичай охоплюють невеликі відстані і призначені переважно для використання всередині приміщень. Однак…

    15.09.2024

    WhatsApp додає нову можливість: Передача прав власності на спільноти

    WhatsApp активно тестує нові функції, і одна з них вже доступна для деяких користувачів бета-версії.…

    15.09.2024

    Штучний інтелект тепер може передбачити землетруси за кілька місяців наперед

    Співробітники Геофізичного інституту Аляскінського університету у Фербенксі виявили, що штучний інтелект може ефективно прогнозувати землетруси…

    15.09.2024

    Samsung зменшила вагу Galaxy S25 Ultra, прибравши товсту металеву рамку

    Інсайдер Ice Universe продовжує ділитися деталями про майбутній флагман Galaxy S25 Ultra. Цього разу він…

    15.09.2024

    iPhone 16 vs. iPhone 16 Pro: Головні відмінності між стандартними і Pro моделями

    Розбираємось, чим відрізняються моделі iPhone 16 та яку краще обрати. Розміри, вага, дизайн і кольори…

    15.09.2024